Céges arculattervezés

Grafikai tervezés és logótervezés

Céges arculattervezés

Minőségi céges arculat kialakítása. Olyan logót, színeket és grafikai elemeket tervezünk neked mely a 2020-as években elvárás és helytálló világviszonylatban is. Felismerhető lesz benne a szolgáltatásod és terméked, mint márka és hűen képviseli majd azt amit Te nyújtani tudsz! Mindig a naprakész trendeknek megfelelő modern stílusunkat az aranymetszet arányaival vitelezzük ki, így a tudatalattit megnyerő részletek is melletted állnak majd. Természetesen vektoros megoldásokkal, így garantáltan szemkápráztató és nyomdai minőséget nyújtunk!

Megfelelő arculattal bármi jóval magasabb áron és tartósabban értékesíhető, így ez a befektetés hamar megtérül.

 

Logó terveztetés

A legalapvetőbb eleme egy arculatnak. Mi az a logó? Színek, betűtípusok, szimbólumok, nevek és rövidítések összessége. Rejtett és nyílt utalásokat egyaránt gyakran tartalmaz a tevékenységről, szolgáltatásról. Általa elkülönülsz, megjegyezhetővé válsz versenytársaidtól. Digitális és nyomtatott formában egyaránt fontos szerepet tölt be. Alkalmazható homlokzaton, autón, névjegykártyán, Facebook oldalon, weboldalon, reklámanyagon! Ez az első amivel jelenlegi és leendő ügyfeleid szembetalálkoznak és gyakran párhuzamot vonnak, logód igényessége és vállalkozásod, terméked, szolgáltatásod minősége közt. Teljesen jogosan, hiszen jó eséllyel árulkodik a vezetők, cég és a szolgáltatás vagy termék filozófiájáról, igényességéről.

Céges arculattervezés és grafikák

Alapfeltétele a logótervezés. Azt általunk készített logó garantáltan megfelel a kritériumoknak, hozott anyag esetén vektoros formátumra van szükségünk a megbízás teljesítésére. Amennyiben ez nem adott, úgy lehetőséget kínálunk a logó vektorizálására, modernizálására. Egy céges arculattervezés folyamán az alapot képzi a logóban meghatározott konkrét színek, betűtípusok és megjelenítési előírások megteremtése. Ezek megalkotásával létrehozzuk a szükséges arculati elemeket, igény szerint: névjegykártya, autódekoráció, formalevél, email aláírás, reklámgrafika, webdesign és közösségi média, Facebook arculat. Az arculat ilyesfajta megtervezett egységesítésével még magasabb szintre emeljük logója hatásait vállalkozására.

Közösségi média és Facebook arculat

Kiemelnénk az arculati elemeink közül. Sok versenytársunk a piacon elhanyagolja, pedig valljuk be, hogy a weboldalakat és webshopokat is elkezdte a Facebook és Instagram kiszorítani vagy befűzni szolgáltatásai közé napjainkban. Felesleges többlet kiadásokba nem sodorjuk megrendelőinket. így nyíltan elismerjük, hogy vannak olyan szegmensek, vállalkozások ahol egy Facebook oldal megkomponálásával a weboldal szükségtelen! A szilikon-völgy közösségi platformjai hétről-hétre fejlesztik szolgáltatásaikat és felületeiket, így gyakran teret nyernek a hagyományos webes megoldásokkal szemben. Nélkülözhetetlen elkezdeni Ma a közösségi média jelenlétét szolgáltatásának, termékének!

Webdesign és UI

Weboldalak kivitelezése nélkül is vállaljuk meglévő honlapok és webshopok grafikai tervezését. PSD és AI fájlokban, rajztáblákban rétegelve megtervezzük az oldal kinézetét, amit már csak rá kell “húzni” a régi weboldalára. Mobilalkalmazások felületét is megtervezzük, azok kivitelezése nélkül. (UI design). Meglévő sablon webáruházak grafikai elemeinek tervezését is vállaljuk (UNAS, SHOPRENTER, stb..). Itt kizárólag dizájn tervezésről van szó, webfejlesztést és keresőoptimalizálást nem tartalmaz ezen szolgáltatásunk.

  • Formátumok, amikben megkapod a munkát:
  • .AI
  • .PDF
  • .PNG

RGB (digitális) és CMYK (nyomdai) színprofilú fájlokat egyaránt csatoljuk, minden átadott formátumunkban!

Logótervezés100.000 Ft
Logó modernizálás65.000 Ft
Reklámgrafika /db15.000 Ft
Közösségi média arculat30.000 Ft
Névjegykártya tervezés20.000 Ft
 – személyre szabása /db3000 Ft
Autódekoráció tervezése50.000 Ft
Étlap tervezése logóval150.000 Ft
Étlap tervezése lógóhoz70.000 Ft
Termékkatalógus tervezése70.000 Ft
Termékcsomagolás tervezés70.000 Ft
Címke tervezése20.000 Ft
Tradeshow arculat tervezése90.000 Ft
Arculati kézikönyv logóhoz50.000 Ft
Web UI design150.000 Ft
Mobil app UI design180.000 Ft

kisebb megjelenítőkön balra húzható a táblázat.

Komplett céges arculat, kézikönyvvel: 290.000 Ft, mely tartalmazza:
–  Logó tervezése: 100.000 Ft
–  Névjegykártya tervezése: 20.000 Ft
–  Közösségi média arculat: 30.000 Ft
–  Dokumentum fejléc és lábléc: 10.000 Ft
–  Email aláírás: 10.000 Ft
–  Reklámgrafika (3db): 40.000 Ft
–  Autódekoráció tervezése: 50.000 Ft
–  Arculati kézikönyv: 30.000 Ft

Részletes árlistánkat itt találod.

Google Digital Workshop bjrd.hu

Kérj ajánlatot most!
Írd le miben segíthetünk és hamarosan jelentkezünk.

Ugrás

Keress minket

#bjrdcreative

bjrd – Láthatóvá teszünk!