Grafika

Grafikai tervezés

Logó és arculattervezés

Láthatóvá válsz! Márkaidentitás kialakítása, arculat egységesítése. Olyan logót, színeket és elemeket tervezünk neked, mely a 2020-as években elvárás és helytálló világviszonylatban! Felismerhető lesz benne a tevékenységed, terméked, márkád és minden érzés, amit Te, a munkád vagy a céged minősége, filozófiája képvisel. Mindig a naprakész trendeknek megfelelő modern stílusunkat az aranymetszet arányaival vitelezzük ki, így a tudatalattit megnyerő erő is melletted áll majd. Természetesen vektoros megoldásokkal, így garantáltan szemkápráztató minőséget nyújtunk!
Megfelelő arculattal bármi jóval magasabb áron és tartósabban értékesíhető, így ez a befektetés hamar megtérül.

 

Logó terveztetés

A legalapvetőbb eleme egy arculatnak. Mi az a logó? Színek, betűtípusok, szimbólumok, nevek és rövidítések összessége. Rejtett és nyílt utalásokat egyaránt gyakran tartalmaz a tevékenységről, szolgáltatásról. Általa elkülönülsz, megjegyezhetővé válsz versenytársaidtól. Digitális és nyomtatott formában egyaránt fontos szerepet tölt be. Alkalmazható homlokzaton, autón, névjegykártyán, Facebook oldalon, weboldalon, reklámanyagon! Ez az első amivel jelenlegi és leendő ügyfeleid szembetalálkoznak és gyakran párhuzamot vonnak, logód igényessége és vállalkozásod, terméked, szolgáltatásod minősége közt. Teljesen jogosan, hiszen jó eséllyel árulkodik a vezetők, cég és a szolgáltatás vagy termék filozófiájáról, igényességéről.

Arculattervezés és céges grafikák

Alapfeltétele egy logó. Azt általunk készített logó garantáltan megfelel a kritériumoknak, hozott anyag esetén vektoros formátumra van szükségünk. Amennyiben ez nem adott, úgy lehetőséget kínálunk logók vektorizálására, modernizálására. Egy céges arculat, vállalkozás arculatának alapjait képzi a logóhoz összhangban meghatározott konkrét színek, betűtípusok, megjelenítési előírások megteremtése és betartása. Ezek megalkotásával létrehozzuk a szükséges arculati elemeket: névjegykártya, autódekoráció, formalevél, email aláírás, reklámgrafika, webdesign és közösségid média, Facebook arculat. Az arculat ilyesfajta egységesítésével egy még magasabb szintre emelhetjük logónk hatásait.

Közösségi média és Facebook arculat

Kiemelnénk az arculati elemeink közül. Sok versenytársunk a piacon elhanyagolja, pedig valljuk be, hogy a weboldalakat, webshopokat is elkezdte a Facebook és Instagram napjainkban kiszorítani vagy befűzni szolgáltatásai közé. Felesleges, többlet kiadásokba nem sodorjuk megrendelőinket. Így nyíltan beszélünk most róla, hogy vannak olyan szegmensek, vállalkozások ahol egy Facebook oldal megkomponálásával a weboldal akár el is hagyható! A szilikon völgy óriásai hétről hétre fejlesztik szolgáltatásaikat, így egyre inkább teret nyernek a hagyományos webes megoldásokkal szemben is, ahogyan azt tették az üzenetküldő szolgáltatásokkal is. Röviden: nélkülözhetetlen elkezdeni Ma!

Webdesign és UI

Weboldalak kivitelezése nélkül is vállaljuk meglévő honlapok, webshopok grafikai tervezését. PSD és AI fájlokban, rajztáblákban rétegelve megtervezzük az oldal kinézetét, amit már csak rá kell öltöztetni az régi weboldalra. Mobilalkalmazások felületét is megtervezzük, azok kivitelezése nélkül. (UI design). Meglévő sablon webáruházak grafikai elemeinek tervezését is vállaljuk (UNAS, SHOPRENTER, stb..) szintén a fent említett eljárással. Itt kizárólag dizájnról van szó, webfejlesztést és keresőoptimalizálást nem tartalmaz!

  • Formátumok, amikben megkapod a munkát:
  • .AI
  • .PDF
  • .PNG

RGB (digitális) és CMYK (nyomdai) színprofilú fájlokat egyaránt csatoljuk, minden átadott formátumunkban!

Logótervezés100.000 Ft
Logó modernizálás65.000 Ft
Reklámgrafika /db15.000 Ft
Közösségi média arculat30.000 Ft
Névjegykártya tervezés20.000 Ft
 – személyre szabása /db3000 Ft
Autódekoráció tervezése50.000 Ft
Étlap tervezése logóval150.000 Ft
Étlap tervezése lógóhoz70.000 Ft
Termékkatalógus tervezése70.000 Ft
Termékcsomagolás tervezés70.000 Ft
Címke tervezése20.000 Ft
Tradeshow arculat tervezése90.000 Ft
Arculati kézikönyv logóhoz50.000 Ft
Web UI design150.000 Ft
Mobil app UI design180.000 Ft

kisebb megjelenítőkön balra húzható a táblázat.

Komplett céges arculat, kézikönyvvel: 290.000 Ft, mely tartalmazza:
–  Logó tervezése: 100.000 Ft
–  Névjegykártya tervezése: 20.000 Ft
–  Közösségi média arculat: 30.000 Ft
–  Dokumentum fejléc és lábléc: 10.000 Ft
–  Email aláírás: 10.000 Ft
–  Reklámgrafika (3db): 40.000 Ft
–  Autódekoráció tervezése: 50.000 Ft
–  Arculati kézikönyv: 30.000 Ft

Részletes árlistánkat itt találod.

Google Digital Workshop bjrd.hu

Kérj ajánlatot most!
Írd le miben segíthetünk és hamarosan jelentkezünk.

Ugrás

Keress minket

#bjrdcreative

bjrd – a creative firm