Szekszárd AdWords

Adwords hirdetés beállítása

Adwords és Facebook hirdetéskezelés Szekszárd

Legyen szó IRL marketing elemekről vagy online: Google Ads, Google Analytics, Facebook és Facebook Pixel megoldásokról, mi partnerek leszünk benne! Itthon még sokan felesleges kiadásnak élik meg a reklámkiadást. Elfelejtve befektetési mivoltát. Egy megfelelően megkomponált gerillamarketing vagy fizetett kampány egy termékre, szolgáltatásra olyan keresletnövekedést eredményezhet, mely fellendíthet egy egész vállalkozást és hatása hónapokig, hetekig érezhető maradhat! Szekszárdon vállaljuk Google AdWords és Facebook hirdetések tervezését és levezetését!
„Aki azért nem költ reklámra, hogy pénzt takarítson meg, az ennyi erővel az óráját is megállíthatná, hogy időt takarítson meg.“

Henry Ford

 

Facebook hirdetés

Napjainkban olyan szerepet töltenek be a közösségi portálok, legyen szó akár a Facebookból, akár az Instagramról vagy Snapchatről, mint régen az apróhirdetések, tv-s reklámok és szaknévsorok. Lehet furcsán hangzik, de így van. Minden a náluk összpontosul, ott éljük az életünk egy részét, és beleívódnak megoldásaik és szolgáltatásaik a hétköznapjainkban. A célzott reklámoktól, egy vállalkozás elérhetőségeinek megtalálásán át, egészen az útvonaltervezésig. A Facebook és Google szinte lefed mindent. Ezernyi tesztelt formula, és lehetőség rejlik egy vállalkozó, cég számára hogy versenytársaik magamögé utasítsa, a gerillamarketingen át, a fizetős megoldásokig. Tanácsaink sokat érhetnek a piac kézbentartásához!

Google AdWords

A webes szekcióban említett keresőoptimalizálás (SEO) után érdemes még kihangsúlyoznunk további Google adta lehetőségeket. Ilyen pl.: a Google Business és a Google AdWords megfelelő használata vagy a Google Analytics integrálása weboldalunkba. Hihetetlen potenciált kínálnak ezek a szolgáltatások egy vállalat, szolgáltatás vagy termék részére. Például egy használhatatlan és rosszul összerakott webshop is működhet sikeresen vastag profittal, ha a Google szolgáltatásait megfelelően használják és elegendő tőkét injektálnak bele hétről hétre. Az Google Cégem (Business) szintén nélkülözhetetlen, hogy könnyen és bármikor azonnal elérhessenek új és meglévő ügyfeleid és felkerülj a Google szolgáltatási térképére (Maps, Search). A Google Analytics pedig olyan betekintést enged az oldalad látogatóiról, mellyel szintén megfoghatod leendő ügyfeleid a versenytársaid előtt.

Tartalomgyártás

Megbízások által a legnagyobb fennakadást és elhúzódást a tartalom hiánya szokta jelenteni. A te dolgod amikor egy weboldalt csináltatsz vállalkozásodnak, hogy összeszedd gondolataid és a megfelelő képanyagot.  Neked kell tudni, hogy mivel foglalkozol, mit szeretnél a világ elé tárni! Ezek hiányában gyakran elhúzódik a munkafolyamat, főleg egy weboldalnál vagy termékkatalógusnál. Ez nem célunk, és feltehetően neked sem! Amennyiben teljesen túlterhelt vagy ehhez, esetleg nem tudod hol kezd, abban az esetben szívesen állunk rendelkezésedre a tartalomgyártás területén is. Nekünk elég csak a főbb pontokat összeszedd és mi legyártjuk a tartalmadat rövid időn belül, minőségi keresőoptimalizált megfogalmazásban. Képanyag hiánya esetén segítünk beszerezni professzionális, megvásárolható fotókat a tevékenységgel kapcsolatban, ezek költségeiről folyamatosan egyeztetünk veled a beszerzés folyamán, így nem ér meglepetés.

UI/UX tanácsadás

Sok olyan esettel találkozni, ahol tehetséges programozók küszködnek a grafikai tervezéssel, híján vannak a modern és fiatalos letisztult felületek kialakításának. Nem mozognak a feltörekvő, piacújító alkalmazások világában, így követni sem tudják az aktuális trendeket. Legyen szó weboldalról, webes alkalmazásról vagy mobil alkalmazásról. A felhasználói élmény (UX) és felhasználói felületekkel kapcsolatos kérdőjeleket, bizonytalanságokat nyugodtan megkérdezhetitek tőlünk. Megtudjátok, meg is szeretnétek oldani? Nem gond! Tanácsadással, iránymutatással is foglalkozunk.

  • Technológiák amiket alkalmazunk:
  • Facebook Pixel
  • Google Business és Analytics
  • Hotjar
  • Google AdWords

Természetesen ezeken kívül még sok más üzleti modell és formula áll rendelkezésünkre, gerillamarketing elemektől, a nyereményjátékokon át, hagyományos hirdetési kampányok megkomponálásig. Segítünk a köztudatba kerülni!

Részletes árlistánkat itt találod.

Google Digital Workshop bjrd.hu

Kérj ajánlatot most!
Írd le miben segíthetünk és hamarosan jelentkezünk.

Ugrás

Keress minket

#bjrdcreative

    bjrd – Láthatóvá teszünk!