Weboldal készítés

Optimalizált honlapkészítés

Weboldal készítés

A keresőóriásokat megtisztelni megfelelő SEO-val (keresőoptimalizálás) és megfelelően optimalizált kódolással ugyanolyan fontos eleme egy profi weboldalnak, mint egy magára igényes vállalkozásnak, szolgáltatásnak vagy terméknek az arculata. Az okostelefonok térnyerésével nagyon veszélyessé vált megkockáztatni ezek hiányát! Az emberek pillanatok alatt elérhetik vállalkozásod talpraesettségét az online térben, Google vagy Facebook keresés által. Ha ezek nem a megfelelő benyomást vagy eredményt hozzák akkor bizony máris piaci hátrányban vagy! Weboldal tervezési stílusunk lehetővé teszi, hogy a legvilágosabb és legbehatóbb üzenetet közvetítsd. Garantáljuk, hogy kellemesen használható, érthető oldalt kapsz tőlünk ami a legkisebb kijelzőktől a legújabb megjelenítőkön is kristálytiszta és jól használható marad.

Napjainkban rendkívül fontos hogy oldalad teljesen responsive legyen, azaz mobilbarát! Sajnos nagyon sok olyan oldallal találkozunk még 2020-as években is amik ezt nem teljesítik. Egyébként ez a Google keresési helyezésedre is nagy hatással van!

 

Minőségi weboldal és webshop

Az általunk készített honlapok nem csak letisztultak, átláthatóak és egyszerűen használhatóak, hanem megfelelően optimalizáltak is. Mindenekelőtt responsive oldalakról beszélünk, ami minden eszköz méretéhez megfelelően alkalmazkodik. Ez annyit tesz, hogy nem csak nagyobb kijelzőkön, hanem tableteken, mobilokon is tökéletesen használható marad. Bárhonnan, bármikor elérhetik ügyfeleid. Sebességük kiemelkedő a kódolás optimalizálása miatt. Ez a két tényező alapvető, hogy a Google és egyéb keresők találati listájában megjelenjen. Alapvető keresőoptimalizálást is kapnak, melyet versenytársaink csak ritkán kalkulálnak bele az alapárba! Természetesen teljes SEO és Google Search Console optimalizálást is vállalunk. Az elkészült oldalaink képességeinek tartósságát és biztonságát karbantartás szolgáltatásunkkal garantáljuk. A tartalmat illetően azt kérjük tőletek, hogy a szöveget és képanyagot szedjétek össze mielőtt hozzánk fordultok, mert ebből adódóan elhúzódhatnak a munkák. Ez nekünk és nektek se célotok. Természetesen tartalomgyártás szolgáltatásunkra is van lehetőség, ha nem szeretnétek ezzel foglalkozni.

Keresőoptimalizálás azaz SEO

Tudtátok, hogy a Google már nem veszi figyelembe a meta kulcsszavak jelenlétét rangsoroláshoz? És azt tudtátok hogy felismeri a paragrafusok és címmondatok rendszerezettségét, szinonimák használatát a szóismétlések helyett? Focus kulcsszavak és oldalcímek összhangjára, paragrafusok tartalmának relevánsságára is figyel? Vagy azt, hogy az SSL tanúsítvány (https – megbízható webhely protokoll) alapfeltétele,  hogy megjelenhessen oldalad a Google találataiban? Xml webhelytérképeket és robots fájlokat keres a Googlebot (crawling) az oldalakhoz csatolva, mialatt térképezi a webet? Azt, hogy figyelembe veszi a betöltött programkódok (js, css, html) tömörítését és optimális, logikus lehívását is?  Sőt, a sütik és képek optimalizálását, gyorsítótárban (ceche) tárolt fájlok lejárati idejét is?! Nem egyszerű. Egyre összetettebb módon dolgozik a keresőóriások intelligenciája… Az általunk készített weblapok egy alapvető optimalizálást kapnak, és lehetőség van a teljes SEO támogatásunkra is.

 • Technológiák amiket alkalmazunk:
 • HTML 5
 • CSS 3
 • JS
 • PHP
 • Wordpress
 • WooCommerce
 • Google Search Console
 • Google Gtag és Analytics
 • Google Ads
 • Facebook Pixel
 • Hotjar
 • Stackpath CDN
 • GTmetrix

A következő árak tájékoztató jellegűek, nagyban befolyásolja a tartalom és speciális modulok szükségessége az árak alakulását. Mindenképp kérj ajánlatot és pontosan írd le mire lenne szükséged.

Weboldal készítés (responsive)200.000 Ft
Különleges web modul (pl: időpontfoglalás)40.000 Ft
Webshop készítés (Woo)480.000 Ft
Bővített SEO és Google beállítások80.000 Ft
Tárhely, .hu domain és e-mail /év18.000 Ft
Weboldal karbantartás /hó10.000 Ft
Weboldal tartalomfrissítés /alkalom6.000 Ft

kisebb megjelenítőkön balra húzható a táblázat.

Céges weboldal, logóval: 300.000 Ft

Részletes árlistánkat itt találod.

Google Digital Workshop bjrd.hu

Kérj ajánlatot most!
Írd le miben segíthetünk és hamarosan jelentkezünk.

Ugrás

Keress minket

#bjrdcreative

  bjrd – Láthatóvá teszünk!